Cava vacsoraest a Piccolában
Egy este, ahol a spanyol terroir és a Piccola karaktere találkozik.
November 28-án a Piccola séfjei egyedi, hatfogásos menüsorral készülnek, amelyhez a katalóniai Vins el Cep borászat organikus cavái társulnak.
A 45 éves családi pince a Penedès szívében készíti kézműves pezsgőit, ahol az itt elő családok immár 15. század óta művelik a szőlőt — minden kortyban ott a föld és a nap íze, évszázados tudással rétegezve.
Finom részletek, tiszta ízek, elegáns hangulat – egy falat Pécs, egy csipet világ.
Ételek, borpárosítással:
Amuse: kovászos kenyér, füstölt vaj
L’Alzinar Brut Nature Reserva Cava 2022Hideg előétel: marha carpaccio, kápia, binquinho
Clos Gelida 4 Heretats Brut Nature Gran Reserva Cava 2019Meleg előétel: serpenyős kacsamáj, birs, kalács
MIM Natura Blanc de Noirs Brut Nature Gran Reserva Cava 2019Főétel: bőrös malackaraj, sütőtök, zeller, gochujang
Claror Paratge Qualificat Can Prats Brut Nature Cava 2016Desszert: citrom-szilva-túró (bazsalikom)
Les Madones Malvasia de Sitges 2023Petit four: churros, alma, kecskesajtos macaron
Pét-Nat XRL-LO 2023
Ételsorunk ára: 38.000 Ft / fő
Foglalj asztalt – helyek korlátozott számban!
Tel.: +36 20 210 2288
A feltüntetett árak forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. A számla végösszege 12% szervízdíjat tartalmaz.

