Cava vacsoraest a Piccolában

Egy este, ahol a spanyol terroir és a Piccola karaktere találkozik.

November 28-án a Piccola séfjei egyedi, hatfogásos menüsorral készülnek, amelyhez a katalóniai Vins el Cep borászat organikus cavái társulnak.

A 45 éves családi pince a Penedès szívében készíti kézműves pezsgőit, ahol az itt elő családok immár 15. század óta művelik a szőlőt — minden kortyban ott a föld és a nap íze, évszázados tudással rétegezve.

Finom részletek, tiszta ízek, elegáns hangulat – egy falat Pécs, egy csipet világ.

Ételek, borpárosítással:

  • Amuse: kovászos kenyér, füstölt vaj
    L’Alzinar Brut Nature Reserva Cava 2022

  • Hideg előétel: marha carpaccio, kápia, binquinho
    Clos Gelida 4 Heretats Brut Nature Gran Reserva Cava 2019

  • Meleg előétel: serpenyős kacsamáj, birs, kalács
    MIM Natura Blanc de Noirs Brut Nature Gran Reserva Cava 2019

  • Főétel: bőrös malackaraj, sütőtök, zeller, gochujang
    Claror Paratge Qualificat Can Prats Brut Nature Cava 2016

  • Desszert: citrom-szilva-túró (bazsalikom)
    Les Madones Malvasia de Sitges 2023

  • Petit four: churros, alma, kecskesajtos macaron
    Pét-Nat XRL-LO 2023

Ételsorunk ára: 38.000 Ft / fő

Foglalj asztalt – helyek korlátozott számban!

Tel.: +36 20 210 2288

A feltüntetett árak forintban értendők és az ÁFA-t tartalmazzák. A számla végösszege 12% szervízdíjat tartalmaz.

Next
Next

Valentin-napi Vacsoraest a Piccola Toscana-ban